Niinkuin kaikki tarinat alkavat tämäkin: Olipa kerran. ;)

Elikkäs, eräänä perjantaina, nuori naisihminen lähti kouluun aamulla 07.10. Keskustassa hän tapasi koulukaverinsa ja vaihtoivat kuulumisia. Jatkoivat bussilla matkaansa koululle.

Koululla söivät aamupalaa.. puuroa ja tuoreita sämpylöitä, päällä oli kaikkea hyvää kuten kinkkua, juustoa ja kurkkua. :)

Ensimmäinen tunti alkoi ja käytiin läpi ensimmäisen jakson asioita, annettiin arvosteluja opettajille ja kaikkea muuta. Sitten tämä nuori nainen sai tietää että ensiviikon lukujärjestys on respassa, hän käy noutamassa sen ja huomaa lapun että iltapäivän tuntiopettaja on sairastunut, pyydetään ottamaan yhteyttä erääseen opettajaan.

Ensimmäisen tunnin loputtua alkaa opettajan "metsästys". Opettajaa ei löydy.

Tämä nuori päähenkilömme muistaa että hänellä on tämän opettajan puhelinnumero, hän soittaa opettajalle ja kysyy että mitä iltapäivän tunneille tapahtuu, onko niitä edes?
Vastaus on että jos pystytte itse työllistämään itsenne niin tehkää niin. Tunteja kun ei pystytä järjestämään.

Nuori nainen kertoo asiasta muille koulussa oleville ystävilleen jotka ovat samalla kurssilla. Yhdessä päätetään että kun tunteja ei kerran ole niin lähdetään kotiin. Nainen saa kyydin kotinsa lähelle ja menee kotiin.

Tyttöystävä kärsii niin kutsutusta "alkoholin puutteesta johtuvasta illuusiosta", jota kutsutaan myös ystävällismielisesti tuttujen kesken krapulaksi.
Nainen menee kultansa viereen ja silittää tämän selkää, kuuntelee selitystä siitä kuinka huono olo tällä on, ja yrittää parhaansa mukaan lohduttaa tätä kyseistä krapulaa kärsivää peittovarasta.

Nainen päättää hetken pelata playstation 2:lla ja soittaa kaverilleen samalla kertoakseen aamun huonosta tuurista. Kaveri kysyy voiko tulla kahville ja asia lyödään lukkoon, kaveri tulee, tuo tullessaan krapulaiselle suklaata, että olo paranisi.
Kahvit juodaan ja nainen jatkaa "pleikkarin" pelaamista, väsyy ja päättää nukkua torkut.

Nyt nainen jo hymyilee ja miettii mitä mahtaa liikkua pikkusiskon päässä kun se lukee tätä tarinaa, päivästä joka alkoi mukavalla puhelulla siskolle. :) <3