Heh, Kulta ehdotti eilen että kun mulla ei ole koulua tänään niin voitaisko siivota, ei meillä likaista ole niinkään ollut, hieman pölyä ja tavaroita väärässä paikassa..

Nythän on siis käynyt niin että kulta kaivoi aamulla imurin esiin aamukahvinsa jälkeen, joka oli siis kahden jälkeen päivällä..
Alkoi siivoilla siis siinä heti kahvin jälkeen.
Hiljaksiin ollan siivoiltu, katseltu välissä hieman telkkariakin.. Tiskattu (vaikka oikeastaan ei ollut edes tiskiä), imuroitu, siivottu kanien häkki, pesty lattiat, pesty pyykkiä, vaihdettu lakanat, reerattu muualtakin kämpästä.
Ja nyt on sellainen olo että tässäks tää nyt oli??
Ilmeisesti tässä se sit oli.. Ja katsottiin me kolmannen erän loppu tuosta blues-kärppä matsista.. aika hieno se bluesin maali.. pakko myöntää että oli hieno.
Muutenkin ollut kaunista peliä tähän asti.
Jatkoaika alkaa.. :)

Tuija lupasi lainata mulle ikkuna lastan, näyttää miten sen kanssa saa ikkunat raidattomiksi ja lainata myös ikkuna-avaimen, kun en sellaista löydä meiltä.. huomiseen siis se siivous. :)

Kulta huutelee.. pitää mennä sen kainaloon sohvalle.. nekin on imuroitu..
Harmi kun en osaa kunnolla kuvailla sitä miltä mötköt näyttää häkissä kun niitä harmittaa se että siivotaan.. :)

Kumpikin tuijottaa murhaavasti imuria ja meitä, makaavat kuitenkin paikallaan mutta ovat silmin nähtävästi kiukkuisia kun koko ajan joku siivoo.. :)