Käytiin tänään kullan kanssa keskiaikaisilla markkinoilla.. :)
Oli kivaa kierrellä ja ihastella taas tänäkin vuonna mahtavaa tapahtumaa.
ostettiin kullalle sellainen hunaja lusikka tai mikä se juttu on missä on vakoja ja sinne sitä hunajaa menee ja sit sitä uitetaan teessä kyl te tiiätte, puinen tottakai, se kun oli käsityötäkin.. ja hunajaa tietenkin ettei nyt lusikkaa turhaan osta..

Ostettiin mulle ja mussulle myös makkarat kaalin lehdellä, ei tuu kattos jätettä kun lehden voi syödä, kätevää eikö totta? :)

Kulta sai myös nekun ja tikkuomenan jota se on sitten halunnut varmaan vuoden.. Se syö ainakin yhden siis vuodessa.. :)
Eppuli on kans siellä ja kullan äiti oli siellä kans, kerrottiin sillekkin että meille tulee kissa, oli oikein iloinen asiasta. :)

Käytiin myös Paawolla kahvilla ja käsityöläis markkinoilla, oikeesti, paljon ihmisiä liikkeellä, ja oli kivaa olla liikkeellä kun oli kaunis päivä ja kultakin jaksoi tallustaa.. :)

nyt mussu on töissä, ajateltiin et ens viikolla vois mennä Turun linnaan tai Käsityöläismuseoon, en ole kummassakaan ollut aikoihin, viimeksi linassa.

Kullan exä Jani soitteli tuossa myös, oli koiran kanssa ongelma, koira loukannu nenänsä, kolmihaarainen koukku nenästä läpi, ei kuulemma pahasti, oli matkalla eläinlääkäriin, ei muuten mutta kun koira ei antanut ottaa sitä pois itse, eli pitää ilmeisesti rauhoittaa toimenpiteen ajaksi.