Kyllä uusia harrastuksia, meillä kummallakin.

Harrastus numero yksi:

MARTAT

Elikkäs, liityimme tuossa marttojen jäseneksi, sehän kun on vähän kuin aikuisten partio. Kokkailua, yhdessä tekemistä, asioista puhumista, retkiä ja paljon paljon muuta. :) Tänään oli ensimmäinen kerta kun me kokoonnuimme, siellä oli sellainen vanhempi nainen (lue yli 60 vuotias) joka on tutkinut turun historiaa ja varsinkin viemäreitä. Ei kuulemma ole kauheasti tunkua sille saralle.. :) Uskon.

Sitten puhuimme niden juhlavuosisukka-jutusta, mä kun en osaa ollenkaan kutoa, neuloa tai virkata.. tai no virkata osaan, suoraa pötköä.. eli ei kauhean haasteellista, olen joskus osannut muutakin mut into loppui kesken..

Kahvia ja pullaa tuli talon puolesta, pientä 2€ maksua vastaan, jota vastaan sai santsata niin monta kertaa kuin halusi. :) Aika upeeta etten sanois.

Kahden viikon päästä (16.2) leikkimään marttojen kanssa. :) Siellä on ihania ne ihmiset, sellaisia todella iloisia ja rempseän oloisia aikuisia naisia, mä olin niistä nuorin ja kaikki oli ihan sitä mieltä et oli vaan kivaa saada nuorta verta mukaan. :)

 

Harrastus numero kaksi:

KAVA

Elokuvia, vanhoja sellaisia ainakin jotkut.. no tämä oli 1970 valmistunut Italialainen Hämähäkin juoni. Todella kummallinen taiteellinen NONHOLLYWOOD elokuva joka räjäytti tajunnan kappaleiksi ja puudutti mun takalistoni. Ihan hauskaa vaihtelua kyllä. Se oli itseasiassa olosuhteet huomioon ottaen ihan älyttömän hyvä, sellainen hieman sekava mutta toimiva kertomus pojasta joka tulee isänsä kuolin kaupunkiin ja tutkii isänsä menneisyyttä huomatakseen ettei asia ole ihan niin kuin on annettu ymmärtää. Mutta ensi viikolla uusi elokuva. :)