Täällä on kaunista, tai niin kaunista kuin voi olla kaupungin vuokra-asunnossa josta voi katsoa suoraan ikkunasta ulos toisten kotiin, ja nähdä mitä heillä on jääkaapissaan eli etäisyys toiseen taloon on mielestäni hieman turhankin läheinen..

Olohuoneessa on divaani, punainen sellainen.. verhot on punaiset ja matto on punainen.. eli olohuone on suhteellisen punainen.. :)

Keittiö on keittiön kokoinen, jossa on ovi parvekkeelle ja keittiön pöytä jossa on siniset tuolit..

makuuhuone on yhtä iso kuin olohuone, makuuhuoneessa on yksi matala hyllykkö, jossa on kirjoja ja lehtiä sekä LP-levyjä (soitin on olohuoneessa), makkarissa on myös meikkaukseen soveltuva pöytä ja 120cm leveä sänky, ja voin kertoa että oli tiivis tunnelma kun nukuttiin siinä ensimmäinen yömme.. :)

Kävimme myös myyrmannissa baarissa eilen.. hauskaa oli, ei kauheasti ihmisiä liikkeellä, mutta sitäkin hauskempaa oli meillä. :D

Ja pakko myöntää, olihan mun nyt vähän flirtattava baarin henkilökunnalle.. oli kaunis nainen, en kauheesti, hiukan silmäpeliä vaan.. ja HUONOA läppää tietenkin..


Kapu on ihana koira.. Fester rakastaa Kapua ja kissojaan ja kaniaan.. kaikkia Fester nyt rakastaa!!

Tuolla kullalla menee muuten puhelin juuri vaihtoon, on kuulemma tilttaillut puhelin paljon ja ei mene viestit perille ja kaikkea sellaista..
Muru muuten lopettaa työt Jyrkkälässä kesäkuun alusta alkaen, ja siirtyy mäntytuoppiin ainakin kesäksi.. Mänty on kiva paikka, siellä käy suht reippaasti asiakkaita, ja siellä on rento tunnelma. :D

Mut nyt menen kauppaan ostaan ruoka-aineet, tehdään peipelle ruoka valmiiksi kun se tulee töistä.. ;) (palvelu pelaa) ja ajattelin hiukan siivoilla keittiössä meidän jälkiäkin.. (on hieman ehditty jo siis sotkeakkin..)