taas tässä ollaan.. taas tuli valvottua.. en saanut unta kuin hetkeksi (lue n.5min) jonka jälkeen kipu yltyi niin kovaksi etten saanut nukuttua.. Lyrica ei ainakaan tunnu vaikuttavan yhtään, sillä kaiken järjen mukaan sen pitäisi viedä tuo kipu pois.. en viitsi ottaa muuta lääkettä.. ei vaan viitsi syödä montaa lääkettä..

np: Apulanta - koneeseen kadonnut

"kipu kuolee huutamalla, alastomana lattialla, miten kauan sitä kestää ei, sitä ei voi tietää.."
pitää varmaan testata jos apiksenkin pojat niin sanoo.. :)

menen opistolle hakemaan kirjoja nyt aamulla.. jos vaikka saisi aloitettua tuon opiskelun.. pitäis tenttiä tapahtuma tuottamisen perusteet, ja se onnistuu vain lukemalla aiheesta kirjoja, opinnäytetyö pitäisi aloittaa, blogia päivittää välillä, torstaina lääkäriin, pitäisi tehdä pari netti tehtävää, päivittää isän firman sivuja uuteen uskoon.. noh kaikki aikanaan, ei nyt vielä ajeta itseään piippuun.. moon vielä niin nuori kauris.. ettei mua vielä saa ajettua loppuun.. :)

huomenna saa nukahtaa jos nukuttaa.. kahvin keittoon ja töllö ykköselle aamu-tv:tä katsomaan..

Ainiin.. herää kysymys kuka on SUPA?????? ei ainakaan heti tuu mieleen et kuka on SUPA.. voisitko siis ystävällisesti kertoa jos täällä vielä käyt että tunnenko mä sut?? tai jotain??
kun nyt käy hieman hitaalla nää aivot.. niinku aina.. ;)

ja suvenius.. joo mut saatiin huijattua kirkkoon. :) oli se kyl hieno.. siis mieti nyt ei sitä normaalia jeesus tulee ja pelastaa.. vaan hevillä, "rankasti" ilmaistuna asia. :) höystettynä bändillä, rummut, basso, sähkökitara, viis taustalaulajaa, ja taage.. :) ainakin nää mä sieltä bongasin.. :)

irc on hiljainen.. mitäh eikö ihmiset irccaa läpi yön?? 

päivän sivistysana:

innovoida keksiä uutta, erityisesti uusia tuotteita