No okei, myönnetään, se alkoi jo torstaina.. :)

Minna tuli siis meille, torstaina.
Torstaine mentiin ensin Rian työpaikalle mäntytuoppiin, Minna ja mä oltiin kyl kola linjalla, ei meitä kumpaakaan haluttanut ottaa.
Mäntytuopista suuntasimme Suxesiin, Turun ainoaan homo ja lesbo baariin, jos niitä ei siis ole viime kuulemalta uusia tullut.
Suxes (eli kavereiden kanssa suksi) on siitä mukava paikka että siellä on torstaisin ja sunnuntaisin karaokea, toisin sanottuna vetää paikalle porukkaa. Mutta nyt oli kyllä hiljainen ilta, verrattuna muihin karaoke-iltoihin.

Suksessa oli Kale ja Rutku, Jäde oli myös ja Lände, ainakin ne siis olivat siellä..
Kale istui Rutkun kanssa samassa pöydässä, oli kivaa olla pitkästä aikaa ulkona. :)

Rian kanssa konsultoitiin asiaa joka askarrutti piennen Minnan päätä, mikä on FORTE????
Päätimme Rian kanssa että näytetään koska sitä ei voi selittää, Forteen siis.

Mentiin sinne Thunderin puolelle ensin jossa soi ns. raskaampi musiikki, toisin sanoen ei teini poppi vaan esim. kasari sukkahousu heviä. :)
Kävimme tietenkin myös parin homon kanssa seisoskelemassa siinä poppipuolella, aika liki tanssi lattiaa.. :)
Ja Minna siis sai kosketuksen Forteen: Thunderissa haisi oksennus, ihmisiä oli paljon pienessä tilassa, pöydillä kaatuneita juomia ja kengät tarttuivat lattiaan kiinni, muutama rikkinäinen lasi oli poppi-puolella, tupakka koppi on aika elämys, kaveri kävi tupakalla ja ilmoitti ettei voinut kuin kaksi kertaa imaista tupakkaansa kun tuli sellainen olo että olisi polttanut pari askia.. :)
On se hyvä etten mä polta enää.. :)

Poppi puolella tarttuu myös siis jalat lattiaan mutta ei sentään haissut oksennus.
Vessoihin Minna ei mennyt tutustumaan kun muistin varoittaa niistä, osa niistä on meinaan sellaisia että on mentävä kaveriksi varmuudenvuoksi mukaan, ovista puuttuu lukko ja usein kopeista myös vessapaperi, joskus on myös lattiat tainneet lainehtia.

Olimme yhä kola linjalla ja Minna tuli tulokseen: Ei sinne voi kyl mennä jos ei ole humalassa.

Ja sanottakoon että olen ylpeä siskostani, se pieni oli tarkka siitä että koskaan ei lasi ollut vartioimaton, oli se kenen meistä tahansa, eikä tarvinnut edes sanoa asiasta. :)
Ihanaa kultsi.

Perjantaina oli siivouspäivä.
Siivosimme kullan kanssa vaatehuoneen, sieltä lähti aivan tajuton määrä roskaa pois, siis oikeesti varmaan jätesäkillistä ihan paperia (lajiteltiin ulkona) jotain lakanoita jotka olivat jo niin vanhoja että olivat menneet pois muodista äitini syntyessä ja suurin osa niistä oli jo rikkikin. Parit lakanat tietenkin säästettiin. :)

Löysimme myös kullan vanhoja kalentereita ja sellaisiakin ilmiöitä kuin teinarit, ovat kuulemma olleet kullan nuoruudessa kovakin juttu. :)
Vanhoja palkkakuitteja jostain ysärin puolesta välistä, mutta ne heitettiin jo ainakin suurin osa pois. Kiiltokuvia, ja muistan jopa itsekkin niitä keränneeni joskus, EI, emme niitä heittäneet pois.
Myös vanhoja valokuvia, leluja ja vhs-kasetteja löydettiin. Vanhoja lehtiä jostain vuodesta  1994 lähtien, ei kyllä enää säästetty niitä, Soundi ja Exit lehdet säästettiin, kellarissa on vanhoja suosikkeja, varmaan jostain 1984 eteenpäin, saattaa olla jopa vanhempiakin. :)

Niissä on jo tunnelmaa kun niitä lukee. :)

Mutta pakko myöntää tuntuu hyvältä kun koti on taas siistimpi. Jos vaikka saisi vielä hieman siivottua, ja eräät tavarat pois nurkista pyörimästä niin olisi vielä mukavampaa.. :)
Huomenna on varmaan paketoitava osa paketeista, jos vaikka Minna jaksaisi tuoda niitä Espooseen, äiti saa lahjansa myöhemmin on liian iso ja painava laitettavaksi Minnan matkaan, voisin mammalta kysellä jos ne liikkuu täällä suunnalla ennen Espoon matkaa ja voisivat ottaa mukaansa sen.. :) Menisi näppärästi samalla.. :)

Mutta se ei ole mitään kiireellistä nyt. :)