Ostimme jokin aika sitten sohvan, tumman divaanin.
Se oli ihan meidän näköisemme ja hyvä istua, siitä ei saa sänkyä eikä mitään muutakaan, kätisyys on helppo muuttaa.
Se on siis sohva. :)

Sohva saapui tänään. Sen toi kotiimme Rian asiakas, sellainen mies Juha, mukava heppu, mä tykkään siitä. Hieman oltiin puulla päähän lyötyjä kun Juha oli oven takana. :)
No ei se haittaa, uusi sohva tuli ja vanhat lähti. :)

Kissat on laatikossa, ja kiukuttelevat, kun kyllästimme uuden sohvan hoitoaineilla, sellaisella antistaattisella aineella, ettei karvat tarttuisi niin paljon siihen ja sellaisella kosteutta hylkivällä aineella, ettei se ime heti kaikkea nestettä, jos siihen vahingossa kaatuu jotain.

Mutta nyt on siis sohva, sohvalla kaksi tyynyä ja matto ja viltti, kaikki nämä on uusia, verhot on uusia, mutta oleet jo jonkin aikaa ikkunassa.
Aika hyvät värit, vaikka itse sanonkin. :)

Äiti oli kanssamme ostamassa mattoa, tyynyjä ja vilttiä IKEA:sta Raisiosta. :) Kiitos äiti, tältä se nyt näyttää.. :)

2008989.jpg

Vanha olohuone, hieman ennen kuin uusi sohva saapui.
Vanhat sohvat tuli meille 1,5 vuotta sitten, maksoin niistä 40€, käytettynä kaverin luota, kissa taloudesta, kanit tykkäsivät merkata pientä sohvaa, ja tulimme siihen tulokseen että se johtui siitä että kaverillani oli entuudestaan kissoja, eli niissä oli vanhat tuoksut.

2008966.jpg

Uusi sohva on saapunut, laitettu tavarat paikalleen ja kyllästeet pintaan kuvattu eteisen suunnasta. Hieman siinä on vääristyneet värit, sohva on oikeasti tumman ruskea, jotenkin tuntuu että tässä se olisi hieman violetti tai harmaa.

2008969.jpg

P
arempi kuva itse sohvasta, keittiön suunnasta, kuvassa näkyy myös kaikki muut, sohvapöytä menee vielä vaihtoon emme ole vielä vain katselleet mitään tarkkaan, kaikki on sen kohdalta vielä avoinna.

2008991.jpg

P
arvekkeen suunnalta, matto on niin uusi että yrittää mennä takaisin rullalle. :)
Kanien häkki jää sopivasti suoraan sohvan taakse ja mahtuu aukeamaan kunnolla.
Nää on niin ihanat ja niin Tim Burton värit. :) Jos ette tiedä mitä tarkoitan suosittelen katsomaan esimerkiksi Jali ja Suklaatehdas elokuvan tai Saksikäsi Edwardin