Sain sitten jostain jonkun totaalisen kauhean flunssan, räkä lentää ja kuumetta löytyy, jotenkin tuntuu tyhmältä kun makaa kesällä vaatteet päällä peiton alla ja valittaa kun on kylmä.. :)

Kuume oli pahimmillaan 39.3 astetta, ja sit se ei suostunut laskemaan.. soitin lääkäriin ajan, ja sain ohjeet hoitoon ja ajan lääkärille. Lääkäri kuunteli ja katseli ja tutki, ehkä keuhkoputkentulehdus, se ei ollut ihan varmaa..
Mutta lääkkeet sain, sain antibioottia ja astma-lääkkeen kun ahdistaa niin kovin ettei tahdo henki kulkea, hiukan vissiin limaa..

Keskiviikkona pitäs lähtee helsingin suuntaan, ja torstaina savon suuntaan.. lauantaina kotiin.. ainakin jos kaikki menee niin kuin pitää.. muru valitteli kurkkuaan tänään ja peipe sanoi että sillä räkä lentää.. toivotaan nyt ettei ne tuu kipeeks, että mä olisin ainoa joka oikeesti on kipee, menis helpoiten niin..

Äidilläkään ei mennyt eilen ihan putkeen, kaisafest-kotimatka kesti minutin myöhästymisen takia 2 tuntia, kun normaalisti se vie vain 45min. soitteli eilen mulle, ja kertoi mitä kaikkea oli tapahtunut.. ja kuinka helsingissä oli tulvinut..

Turussa ei oikeastaan tulvinut, ei mitään kauheeta myräkkää, hiukan tuli vettä, ja pari salamaakin näin, mutta ei sen kummempia..
Pikkusisko ja sen tyttöystävä tuli käymään tuossa aikaisemmin, kahvilla pistäytyivät ja lainasivat muutaman leffan. :)
Nyt aion ottaa rennosti, syödä hiukan jotain että saan lääkkeen otettua ja kääriydyn peittoon, kun alkaa taas olla kylmä..