Olemme tosiaan palanneet jo jonkin aikaa sitten kotiin.

En vain ole ehtinyt/jaksanut istua koneella kauheasti.
Kotiin tultuamme on ollut kiireitä. Kissojen kanssa ja kanien kanssa tohutessa menee aikaa, koulua pitäis käydä ja töissä.
Koulussa on ollut taas hauskaa kun siellä on saanut tehdäkkin jo jotain.
nyt olen taas ollut kuumeessa ja flunssassa niin kouluun en ole mennyt, eilen oli Leevikin kipeä. Joutui raukka tiputukseen asti, hieman kuumetta ja oksentelua, mutta ilmeisesti mentiin siitä vain säikähdyksellä. :) Toivottavasti ainakin. :)

Pariisi:
Kaunis mutta harmaa kaupunki, ainakin näin syksyllä.
kelit oli kyllä hyviä, sellaista +20-25 astetta koko viikko, viikon aikana satoi tasan kaksi kertaa, kumpikin kerta niin että oli jo ilta, ja se ei edes kestänyt kauaa :)

Salaattia tuli syötyä, jonkin verran ja sama jatkui kotona. :)
Käyty on siis Eifel-tornissa, kolmannella tasolla, eli niin korkealla kuin vaan pääsee, versaillesissa on käyty, katakombeissa, pere lachaisessa katsomassa Edith Piafin hautaa ja Morrisonin hautaa, oli siellä Wilden hauta myös, Seine-risteilykin tuli tehtyä, Notre Dame on nähty ja koettu, gargoilit on söpöjä. Myös Sacre Coeur on nähty, ja sen mosaiikki, joka on maailman suurimpia. Louvressa ei käyty, eikä invalidi kirkossa. :)

Moulin Rouge on omaa luokkaansa, se on loistavasti tehty ja esitetty, ja me istuttiin kiinni lavassa, eli me nähtiin kaikki, kirjaimellisesti. :)

1930042.jpg  1930043.jpg
Eifel-torni päivällä ja illalla, pieni ero.. :)

1930046.jpg   1930044.jpg  1930052.jpg
viimeisessä kuvassa Pere Lachaisen uurnalehto

1930051.jpg
Kuva otettu Eifel-tornista 8.9.2008

1930050.jpg Notre Damen yksi lasimaalaus.

1930045.jpg Kotiin lennolta, jossain päin Ranskaa, tai Saksaa, en muista kumman päällä oltiin.. :( Mutta peltoa on ainakin paljon. :)

1930054.jpg tämä odotteli meitä kotona. :)