Arvatkaas kaverit mikä biisi on se mikä soi nyt päässä.. Jos ei otsikko valoita jo asiaa.. opistolla taas. Aamupala syöty, kynä valmiina piirtämään lompakkoa.. Ei jaksais kiinnostaa mua.. Ei nappaa niinku yhtään. Jostain kumman syystä sitä  istuu ennemmin koneella ja kirjoittaa diibadaabaa tänne kuin edes harkitsee tekevänsä sitä lompakkoa.. Kamera on muuten opistolta lainassa koko ensi viikon.. JEASH!!

Jos nyt ottais itseään niskasta ja piirtäisi.. :)

Ei se nyt niin vaikeeta voi olla..

Soittelin muuten äidin kanssa, haukuttiin Helsingin bussit, äiti kummasteli sitä miten joku "haluaa tehdä itsestään rumempaa vapaaehtoisesti", toisinsanottuna, käyttää lävistyksiä enemmän kuin 3 naamassaan, käyttää levityskoruja, meikata itsensä "omituisella" tavalla ja köyttää vaatteita jotka eivä sovi oikeesti kenellekkään?? En osannut vastata, paras neuvoni tilanteeseen oli että käännä pääsi pois.. älä katso. Mutta sitä oli jo yritetty ja se ei toiminut.

nyt oikeesti tämä tyttö ottaa kynä käteensä ja suunnittelee lompakon ja sen esitteen ja muut tilpehöörit.. JEAH, ei nappaa vieläkään.. koitetaan tätä.. YIPPII, YIPPII, HIIOPPAA, HIIOPPAA.. Hiljaista odotusta.. Ei, EI toiminut.. ollaan sitten masennuksen partaalla ja piirretään lompakko jollaista edes minä en käyttäisi mutta joku muu voisi olla niin hullu.. tai utelias tai jotain muuta jota en nyt osaa luokitella..