Kulta oli eilen viihteellä, tuli kaverin kanssa kotiin.. mun piti aamulla laittaa telkkari päälle, katsella lasten ohjelmia tai uutimia.. :)

Mutta se kaveri eli S oli jäänyt SOHVALLE nukkumaan, meillä olis vierashuone, ja siellä sänky, niin eikös tää yks hyväkäs nuku sitten SOHVALLA!!
Ja estää mua sitten kilttinä ihmisenä katsomasta telkkaria.. KELE!!

No menin sitten koneelle, kuuntelemaan musiikkia ja dataamaan.. :)
Join kahvit sitten koneella. :)
Eli ei huono sekään.

Juttelin juuri mussun kanssa.. on kuulemma krapula-peikko päässyt iskemään. :)
Voi sitä pientä hassua.. :)

Pävitin blogiani tänään tunnilla paperille.. oli hieman tylsä tunti kun käytiin asioita läpi mitä tehtiin jo viime perjantaina, kun osa porukasta oli perjantaina poissa.

Eli kertausta, mutta ei se haittaa.. kun olen niin kempo ettei mun päähän mikään kuitenkaan jää..

Elikkäs koulussa oltiin tänään editissä (joka on yks luokka).. oltiin siellä katsomassa uutta editointi-ohjelmaa, ja hieman perehdyttiin siihen miten se toimii, kun sitä pitäis sitten osata jo huomenna hieman käyttääkkin. huomenna editoidaan parin tyypin kanssa meidän ryhmätyötä.. :)

 

Editin pääkohtainen asia oli tänään se että: Miten teet rumia efektejää, huonoon siis todella huonoon kuva materiaaliin jonka äänet on hanurista, kuva liian tummaa ja kaikkea muuta mukavaa ja painokelvotonta. Samalla kun minä teen tätä niin laskekaas te kuinka monta kertaa tämä ohjelma on meinannut kaatua, tai kaatui. Tunnin kesto kuitenkin kun on n.90min ja siitä ajasta konetta käytettiin hyvä jos 45min. Tulos oli muuten se että 1 jouduttiin käynnistämään ohjelma uusiks, ja viisi kertaa se jumitti pitkään ja hartaasti. mutta hei siinä meni tunti rattoisasti ja hetken päästä mentiinkin jo syömään. :)

 

Jotain hämärää liha-peruna-laatikon tyyppistä ratkaisua ruokana, joka kumma kyllä ei sisältänyt ollenkaan rakunaa.. ;) sitä kun tuli syksyllä syötyä kaikissa ruuissa..:(

Jos sitä nyt keittäis ilta-päivä kahveet ja odottelis kultaa kotiin..