Olen keski-ikäistymässä kultani kanssa.. keräämme lähikaupan keräilytarroja, käymme sunnuntai-kävelyllä, katsomme iltaisin yhdessä televisiota ja olemme urautuneet. Emme enää tee mitään extempore toimintoja.

Perjantaina ehdotin että mennään leffaan, ei me sitten menty, käytiin ostamassa mulle kyllä lenkkarit ja huppari ja kullalle kaksi kirjaa.
Lauantaina mentiin kullan porukoille kylään ja sen jälkeen Old Bank-ravintolaan oluelle, tosin minä join colaa (niinkuin yleensä).
Tulimme kotiin ja menimme ajoissa nukkumaan, meillä tuo ajoissa kun tarkoittaa ennen kello kahta.

Sunnuntai-aamu valkeni ja me katsoimme aamukahvin kera salattuja elämiä uusintana, katsoimme ulkona möllöttävää aurinkoa ja ehdotin että mennään kävelylle.
Päätimme kävellä kullan työpaikalle, sinne on kävellen matkaa noin 4 km, en ole aikoihin kävellyt niin pitkiä matkoja putkeen joten tuo oli jo harvinaislaatuista.
Mutta hauskaa oli.
Pistäydyimme kahvilla kullan työpaikalla, moikkasimme Katjaa joka oli aamuvuorossa siellä.
Päädyimme olemaan laiskoja alkavan lumisateen takia ja hyppäsimme bussiin. Halusin välttämättä kahville keskustaan, menimme siis juomaan kahvia ja kaakaota Robert's Coffeen.

Oli pitkästä aikaa hauskaa tehdä jotain tavallisuudesta poikkeavaa, muuten tämäkin sunnuntai olisi vain maattu sohvalla katsomassa televisiota.

Tämä oli myös hyvä tilaisuus kokeilla kameraa jonka olen saanut kullan isältä, vanha minoltan kamera.
Laitoin siihen mustavalkoisen filmin ja otin sen jo melkein täyteen kuvia.
Toivottavasti edes osa on käyttökelpoisia.

Muistin taas miksi kameraa on ihana käyttää, miksi on ihanaa kulkea kamera kaulalla ympäri kaupunkia, kyttäillä ulkona liikkuessaan ympäristöään ja ihailla värien leikkiä, harmi ettei värit vain näy tuossa mustavalkoisessa kuvassa.. :)

Mutta toivon todellakin että edes yksi kuva onnistuisi.

Kulta teki nyt ruuaksi punajuurivuokaa, samaa kun söisi kermaperunoita mutta tilalla on punajuuria.. hyvää..
Ja Katja tuli meille tekemään härän ulkofileestä pihvit, kun en ole koskaan härkää laittanut niin luotan Katjaan tässä asiassa enemmän.. :)

Nyt kuuluu jo sen oloinen pauke että pihviä nuijitaan hiljaksiin.. :)

Pakko mennä kuolaamaan viereen. :)