Tultiin siskoni luota jo päivällä kotiin mutta ei tänne heti jaksanu tulla raapustaan kuulumisia..
Sain siskolta tarroja.. siis niitä Tefal-tarroja joita me aika nöyrinä kerätään.. :)
Oli käyny blogia lukemassa.. :) Kiitos siskosein, oot ihan ykkönen.. ;)

Hauskaa oli, meinasi mennä hermot välillä kun en mä jaksa kauheen montaa sekuntia puhuu meikeistä ja vaatteista.. ei kuulu mun juttuihi.. ennemmin puhun vaikka autoista.. :) Mut me ollaan kaikki niiiiiiin erilaisia.. :)

Saatiin taas kuulla kuinka hyvän näköinen pari me ollaan. ;) ja ehkä ihan hyväkin niin.. harmittais jos me oltais ruma pari ja meillä ei ollenkaan kemiatkaan pelais.. :) Mut ei pelkoa.. mun mussu onkin maailman paras, ja mulle rakkain.. :)

Muksuja oli taas kivaa nähdä pitkästä aikaa. :)
Oli oikeasti hauskaa ja mukavaakin jopa.
Nukuttiin kovalla vuodesohvalla, katsottiin telkkaria ja puhuttiin siskon kanssa. aamulla kiusattiin sitä sen krapulasta.. hah..

Kotiin kun päästiin niin soitettiin kavereita kylään.. no Kale tuli kahville.. ja Jani tuli koirien kanssa käymään. kivaa vaihtelua nähdä sellaisia ihmisiä joita ei ole nähnyt pitkään aikaan.. :)
Oikeesti oli hauskaa puhua välillä asioista muidenkin kanssa.
Lauraa yritin houkutella meille, olisi tullut vielä samaa matkaa mutta se unikeko nukkui vielä yhden aikaan.. edes minä en nukkunut enää silloin.. ja se ei edes herännyt.. :) Heh, Laura älä ota sitä vakavasti.. :)

ikävä iänkaiken ystävää.. jos se vaikka jotenkin saisi kuulla että on sitä ikävä niin saisi sekin tulla käymään kun täällä piipahtaa seuraavan kerran.. :)

Äidin kanssa oli perjantaina hauskaa puhua kun mun ja kullan Gaydar oli epäkunnossa, metsään mentiin ja pahasti.. Tuntemattomissa oli siis homoseksuaali (mies) ja me arvailtiin ihan väärää miestä.. hoh hoijaa.. saakohan Gaydariin jostain varaosia???

Pitkästä aikaa sivistyssana tähän loppuun..

neoteeninen (biologiassa) eläimen jääminen olennaisilta osin toukka-asteiseksi, vaikka se saavuttaa sukukypsyyden; yleisemmin toukka- ja nuoruusasteen ominaisuuksien säilyminen täysikasvuisessa yksilössä