Olin eilen ahkera.. ainakin omasta mielestäni.. :)
Kirjoitin opinnäytetyötäni :

Hautamuistomerkkien historia, graafinen ilme ja suunnittelu.


 - neljä sivua eteenpäin.. nyt on aika tarkkaan historian osuus kirjoitettu.

Pitää siis alkaa kirjoittamaan suunnittelusta ja muusta, ottaa selvää seurakuntien säännöksistä ja niin edelleen.. :)

Pitää siis mennä käymään jossain seurakunnan laitoksessa.. tarkemmin sanottuna varmaankin kyse on kirkkoherranvirastosta.. tai jokin vastaava..
pitäisi myöskin pyytää opistolta kamera lainaksi ja mennä hautausmaalle hyppelemään sen kanssa.. haluaisikohan kulta tulla mukaan.. :)

Aihe on joo ehkä hieman erikoinen, ja haastava.. historiaa kun ei voi kirjoittaa uusiksi.
Mutta pitää nyt mennä pitämään palaveria opettajan kanssa.. viedä sille tuo tähän mennessä kirjoitettu juttu ja pyytää että käydään se yhdessä läpi.. :)

Ollaan koulun kanssa muuten menossa/tulossa Helsinkiin.. 6.11.2007
kellon aika auki vielä.. mutta aamulla me täältä lähdetään.. se on se perinteinen mennään eduskuntaan kiertämään, ne jotka siellä on jo käyny niin saa mennä muualle.. :)
olisipa silloin rahaa edes sen verran että pääsis kiasmaan.. tai muualle.. mutta jos saan kameran niin menen hautausmaalle.. :)

olipas outo ilmaisu.. jos tulen helsinkiin teen siis mitä luultavimmin kamera kierroksen hautausmaalla.. :) heh.. jos seuraavana päivänä ei ole koulua niin voisin jopa pohtia meneväni äidin luokse yöksi.. se on kyllä sitten arkipäivä.. tais olla tiistai.. :)

mutta sitä odotellessa.. ;)

jos nyt van keskittyisi tähän hetkeen.. kullalla on huomenna ja perjantaina vapaata.. :) jee.. mussu on mun kanssa kotona.. huomenna ei ehdi hirveästi pysähtyy mutta perjantaina pitäis olla ihan kotona koko päivä.. :)
kulta haluaa vain olla ja ihmetellä.. jos ehtis katsomaan jonkun elokuvan. :)