Elämä, se on muuten hassua miten sitä jotenkin pitää elämää itsestään selvyytenä, sellainen joko on tai ei ole, mutta jos sen joku ottaa pois, niin mitä sitten? Onko sellainen silit..?

Niin siis, meidän toinenkin kanimme on nyt päättänyt tämän suuren maallisen vaelluksensa, ja hän siis kuoli, tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Hänet haudattiin eilen, onneksi saimme sen järjesettyä niin kivuttomasti ja nopeaan.

Hauta sijaitsee ystäviemme omakotitalon pihamaalla, Sauvossa. Kiitos muuten, jos unohdin kiittää, te käytte täällä kuitenkin lukemassa.. :)

Lähdimme taas avon kanssa helsinkiin, tyttiksen luokse tultiin. Pohdittiin että nyt kun tyttis on työssä niin me menisimme käymään jossain museossa tai jotain.. riippuu nyt siitä jaksaako muru nousta vai ei..
Jos menee sen nouseminen myöhäiseksi niin ei varmaan kannata lähteä mihinkään, kun lupailimme että täällä odottaa ruoka valmiina kun peipe tulee työstään.

Nyt menen sohvalle, lukemaan sarjakuvia.. ja olishan tuossa kirjakin jota vois lukee.. hmm.. kumpaa teen, sen näkee kohta..