joo.. siis mun piti eilen katsoa se ulkolinja dokumentti ykköseltä.. se ystäväni sasha..
koulu hommia..

nukahdin.. oli kyllä mielenkiintoinen kun katsoin sitä silmät kiinni täydessä unessa.. :)

eli tänään pitää katsoa ohjelma rangaistus pataljoona.. se oli vaihtoehtona..

koulu on kivaa.. tänään mennään taas aamuksi auditorioon.. toivottavasti pysyn hereillä.. siellä on niin huono ilma.. ja editissä.. eli editointiluokassa (lue: pimeä koppi jossa ei ole ikkunoita eikä ilmanvaihtoa)
on vielä huonompi ilma joka väsyttää..

onneksi editin tunnit on iltapäivällä ja onneksi meillä on tunninvälein taukoja että pääsee ulos raittiiseen ilmaan.. :)

koulu loppuu tänään mun osalta klo 18.. sitten kotiin.. hetken siivoilen jos jaksan ja tarkistan mitä piti siitä ohjelmasta seurata, sitten katson sen, kirjoitan samalla havaintoja ylös ja sen jälkeen menen nukkumaan.. perjantaina taas koulua viiteen, sit kotiin.. hää kamat esiin valmiiksi ja valmistautumaan lauantaina vietettäviin häihin..

saija ja marko menee naimisiin.. ne on kaunis pari.. ja saijan poika roope, se on niin söpö pikku-mies.. :)
taluttaa äitinsä alttarille ja mitä Roope ois vanha.. olisko joku 4 tai 5.. Pikku-mies kuitenkin.. :)

oli ihan innoissaan kun soitin ja kerroin että häissä nähdään ja tuun taas ottaa kuvia.. siellä se jo selitti että hänellä on sitten siistit juhlavaatteet ja niistä pitää ottaa kuva.. :)

lapset on ihania.. :)

nyt tunnille.. ja toivottavasti en nukahda.. aihe on mielenkiintoinen kyllä, opettaja vaan on sellainen että se omaa nukuttavan äänen ja siinä tunkkaisessa ilmassa väsymyksen vastaan tappeleminen on sama kuin yrittäisi sulattaa jäävuorta föönillä.. turhaa puuhaa..