koulu on siis alkanut, meininki on suht rentoa, toivottavasti meno vielä hieman paranee, tunnit on 75min pitkiä, on kuulemma ihan normaali käytäntö todella monella oppilaitoksella..

Nyt ollaan tunnilla, tehdään jotain listaa painotaloista, ja siitä mitä ne tekee ja miten. :)

Äiti tosiaan oli käymässä, tosin vain yhden yön, mutta kuitenkin, oli. Tänään mennään vauvan kanssa rokotuksille, Luca on jo iso.. se on kasvanut ihan mielettömästi.

Kulta tuli mun viereen nukkumaan vasta aamulla, oli kuulemma nukahtanut suojellessaan Lucaa. Luca oli pelännyt tuulta, kun yöllä oli tuullut kovin. Mussu oli jäänyt sohvalle hetkeksi ja kissa oli tullut syliin ja nukahtanut kehräten siihen, ei ollut sitten kulta viitsinyt lähteä siitä.

Yritin aamulla nauhottaa mun MP3-soittimen kanssa kissan kehräystä, yllättävää, se kyllä kuuluu, ei mitenkään kovin, mutta kuuluu.. :)

Luca on niin ihana, se on sosiaalinen, ei oikeen pelkää mitään, ja nukkuu Herra Ionin kanssa kainalokkain, häkissä kylki kiinni kylkeä. :) Herttaista.

Nyt on pakko myös mainita Tepasta, siskostani joka on saanut käyttöönsä kihlattunsa auton. Oli eilen ollut ajelemassa, käynyt meilläkin mutta en ollut kotona. oli ollut kääntämässä autoa, siis pakittaen, ja kas kummaa, siinä kentällä oli sellainen työmaaparakki jossa on koukku korkealla, niin eikös ollut käynyt vahinko ja RÄKS! Rikki meni, onneks on mennyt vaan pieni osa autoa, että hieman takaluukkua meni mutkalle ja lampum umpio meni myös rikki, mutta onni onnettomuudessa ne ei ole mitenkään tarpeelliset valot, pakki ja sumuvalo mutta pakkivalo on myös toisella puolella, eli ei hätää.

käytiin mun korvikemiehen eli Juhan kanssa illalla katsomassa sitä autoa ja että onko mitään helppoa tehtävissä, no Juha otti rikkinäisen umpion irti, kiinnitti johdot niin ettei tule mitään oikosulkua ja teippasi reiän umpeen ettei takaluukkuun mene kosteutta. :)

hyvä meidän joukkue!!

Tepa oli eilen ihan rikki, ymmärrettävää, mutta hei, ei anneta sen masentaa. Jos vaikka muistettais että rekisterikilvessäkin se lukee.. OSP!! "Rakas, kävi vahinko, nyt meni rikki..)