Eilen oli hauskaa, pitkästä aikaa tavattiin siis eksiä, oikein ajan kanssa.
Mussutettiin tortilloja, juotiin hiukan skumppaa ja muita juomia ja puhuttiin.

Siivottiinkin eilen, ennen kuin vieraat saapuivat, naureskeltiin sitten että kuka täällä oikein asuu, kun tuntui että oli hiukan liiankin siistiä meidän kodiksi. :)

Muru haluaisi koiran, siis jonkun sopivan pienen, ei sellaista mitään isoa Irlanninsusikoiraa tai mitään, mutta kuulemma basenji voisi olla kiva.. (ne ei kuulemma osaa haukkua, jodlaavat kyllä, sallinette mun epäillä)
Mä olen toistaiseksi ollut hiukan vastaan, kun ei tiedä miten tämä jatkuu tästä, asutaanko me tässä vai muutetaanko me tästä ensi keväänä, sekin oli suunnitelmissa.
Ollaan meinaan katsottu hieman halvempaa kämppää, ja koiran kannalta hieman paremmalta sijoitukselta, mutta tosiaan, sitäkään ei ole vielä kirkossa kuulutettu.

Haluaisin muuten maalata täällä seiniä, makkarissa ja työhuoneessa ainakin..
pitää varmaan mennä käymään isännöitsijän juttusilla, siis jos menis ihan paikan päälle, mahtaiskohan se toimia niin??
Jos sieltä sais maalit ja muuta, jos itse kuitenkin työn tekee.. se toimi niin ainakin kaupungin asunnossa..

Haluaisin hieman väriä, mutta kuitenkin sen verran neutraalin että muuttaessa ei tarvitse maalata välttämättä takaisin valkoiseksi..
Jos ei jaksa..
Joku maitokahvin ruskea olis hyvä väri olohuoneeseen, työhuoneeseen haluaisin joko sinistä tai lime vihreää, siniseen taidan kallistua, ja kahta eri sävyistä punaista makuuhuoneeseen.. (se on varma että joutuu muuttaessa maalaamaan takas valkoiseksi..)
Mutta ärsyttää kun seinät on niin värittömiä, tuntuu kauheen kliiniseltä ja tylsältä..