Sunnuntai aamu.. hrmf.. heräsin 4:30 katselin sitten yö museossa elokuvaa ja kuuntelin kun KANIT KUORSAA.. ei en sekoita tähän nyt kultaani, se ei kuorsannut tänään.. kyllä sekin osaa kuorsata.. ja varmasti osaan minäkin.. :)

Tänään ollaan ihan vaan oltu ja hengailtu, maattu sohvalla.. leikattu kanien kynnet.. hei mä osaan sen jo aika hyvin.. :)
Sinikka protestoi kyseistä asiaa hieman.. joutua nyt kynsien leikkaukseen nimipäivänään.. tyhmä "äiti-puoli".. :)

sinikkalahnafl1.jpg
Sinikka ottaa rennosti pöydän alla.. :)

Menen tänään vahtimaan Isosiskon lapsia.. J&J pitäis olla nukkumassa kun menen sinne.. helppoa vahtimista.. saan kuulemma katsoa elokuvia ja vaan olla. :)
Sisko lähtee johonkin avec-kutsuille jonkun miehen kanssa.. Kultani ei vielä ollu varma tuleeko mukaan vai jääkö kotiin..

Huomenna kouluun aamulla ja jos jaksaa niin vois mennä katsomaan Pikkusiskon tanhu-harjoituksia huomenna.. kun ne on tuossa parin korttelin päässä.. :)
Näkis senkin koululaisen joskus.. :)

Pikkuveli on aloittanut VPK-harrastuksen, pelaa myös sählyä.. sisko harrastaa tanssia.. tanhua ja jotain muuta siis.. ja nyt  olivat pohtineet jos se haluis liittyy partioon.. :)
paljon harrastuksia.. mutta kaikkiin lapset on itse halunneet.. eivätpähän pelaa tietokoneella ja pleikkarilla koko aikaa..

Herra Ioni on niin söpö.. ensin se protestoi kynsien leikkaamista kauheesti mutta kun ne oli leikattu tuli hän kerjäämään rapsutuksia ja basilikaa.. :) tykkäävät siitä.. pari lehteä annetaan silloin tällöin.. helppo herkkupala.. :) ja ollaan vielä tarkistettu niin sitä saa antaa.. :)

herraioniqm0.jpg
herra ioni poseeraa.. :)

jos sitä nyt painuis tonne olkkariin kullan kanssa vielä hetkeks ja lähtis sitten sinne siskon luokse.. :)

Ja Belgora.. nyt on pinnalla myös nimenion.. :)